כבר במסע הקודם של TERRA UMA רציתי לחבר את שני העולמות המקבילים האלה. הטרואר, הפרי, תהליך העיבוד, המבנה, הטעמים והטקסים - כולם חיים זה לצד זה.
4 חודשים בתוך המסע, החבר'ה כבר מדברים ייננית שוטפת והרגשתי שזה הזמן לשלב.
פ', בחור מוכשר, מרשים וצנוע, נדבק לפני שנים בחיידק הקפה, שהפך לחלק מרכזי בחייו, עד שפציעתו פלשה גם לשם וכילתה חלקים נרחבים ממנו.
כשפ' יצא למסע ידעתי שהוא יוביל את המפגש הזה ברגע שקצת יתחזק.
שלשום זה קרה.
פ' חיבר אותנו, 20 מחברי המסע, מחוזקים בצוות הנפלא ובבוגרי המסע הקודם, למקדש הקפה HOC - House of Coffee TLV, תיכנן את המפגש והעביר אותו כשלצדו, חברו, מומחה הקפה, אמיר רייפר הנפלא, שהקים את הרשת.
בחן, בביטחון ובמקצועיות פ' פתח לקבוצה את החושים לכיוונים חדשים ומרתקים, ועל הדרך איפשר הצצה לעולמו השקט והמרהיב.
את הערב סיימנו בספונטניות במסעדת פופינה אצל אוראל קמחי, שלאט לאט הופך להיות הבית שלנו בת"א.
תודה לפ' על האומץ וההשראה 🙏
לצוות המתנדבים שלנו,
ולאמיר על הלב ועל חווית קפה מעולם אחר ☕
Comments